Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Уилям и Кейт споделиха невиждана досега сватбена снимка за 13-та им годишнина

отпечатай новината

29.04.2024 15:55 | Видян 572 пъти

Уилям и Кейт споделиха невиждана досега сватбена снимка за 13-та им годишнина

Принцът и принцесата на Уелс споделиха зашеметяваща непоказвана досега сватбена снимка от техния личен албум, за да отпразнуват 13-ата си годишнина от сватбата днес, пише Mirror.

Важен момент идва, когато Кейт продължава да се подлага на химиотерапия след диагноза рак по-рано тази година. Споделяйки шокиращите си новини миналия месец, тя призова за време, пространство и поверителност, докато продължава лечението си. Но вълнуващи фенове, днес двойката отбеляза своята годишнина, като публикува невиждана досега черно-бяла снимка на официалните си страници в социалните медии от сватбения им ден през 2011 г. На нея се вижда как младоженците изглеждат спокойни и усмихнати в Бъкингамския дворец след церемонията , с Кейт в нейната булчинска рокля и воал на Сара Бъртън за Александър Маккуин и Уилям, стоящ с ръка на кръста на жена си.

Снимката е направена от личния им фотограф на деня, Мили Пилкингтън, която беше наета да заснеме по-откровени снимки на двойката по време на сватбата им. Споделяйки снимката, тя беше озаглавена: "13 години днес!" Мили също сподели изображението в профила си в Instagram и написа: „Честита годишнина от сватбата! Не мога да повярвам, че са минали 13 години. Запомнете този момент толкова добре. Изпращам и на двамата много любов в този специален ден.“

Това идва, когато Кейт, която се срещаше с Уилям в продължение на осем години, преди да се оженят, преди това похвали съпруга си за подкрепата му в емоционално послание към нацията миналия месец, в което обяви новините за здравето си, като каза, че са били „невероятно трудни месеци за цялото ни семейство". Тя добави: „Да имам Уилям до себе си е страхотен източник на комфорт и увереност.“

42-годишната Кейт разказа как нейната диагноза е дошла като огромен шок и че тя и Уилям „правиха всичко възможно, за да обработим и управляваме това лично в името на нашето младо семейство“.

Междувременно принцът се върна на работа след Великденските празници, когато Уелс прекараха качествено време с трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Луис отпразнува шестия си рожден ден във вторник, а Шарлот навършва девет години в четвъртък. Уилям и Кейт пуснаха нередактирана нова снимка на Луис направо в социалните медии, за да отбележат големия ден на младежа, за да благодарят на доброжелателите и да избегнат скандала около цифрово променената снимка на принцесата за Деня на майката.

По-късно тази седмица Уилям трябва да изпълни ангажименти в Североизточната част на тази седмица, като посети фирма, финалист на Earthshot Prize, която произвежда нисковъглеродни строителни материали в Сийхам, графство Дърам, и отвори James's Place – център, който предлага безплатни, живото- спасително лечение на суицидни мъже – в Нюкасъл във вторник.

Партньори в живота повече от 20 години, Уилям и Кейт се запознават в университета Сейнт Андрюс във Файф, Шотландия, и първо стават приятели, преди да се впуснат в романтика. Уилям каза в интервюто за годежа им: „Очевидно и двамата си прекарваме много забавно заедно, и двамата имаме много добро чувство за хумор за нещата.“

Принцесата го нарече „любящо гадже“, което „много ме подкрепяше както в добрите, така и в лошите времена“. Те се ожениха на грандиозна приказна церемония в Уестминстърското абатство на 29 април 2011 г., като коридорът на готическата църква беше обграден с дървета.

Булката носеше сложна рокля в цвят слонова кост с дантелени апликационни флорални детайли, проектирана от Сара Бъртън от Alexander McQueen, докато младоженецът беше облечен в червената туника на ирландската гвардия. Уилям и Кейт посрещнаха първото си дете Джордж през 2013 г., последвано от Шарлот през 2015 г. и Луис през 2018 г.

Те са споделяли възходи и падения, от пристигането на децата им и празнуването на юбилеите до смъртта на покойната кралица и по-скоро диагнозата рак на краля, и са запазили съвета си на фона на обвиненията, отправени към тях от херцога и херцогинята на Съсекс след събуждането за раздялата на Хари и Меган от кралското семейство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !